اسید آسکوربیک چیست؟

ویتامین C در شیر مادر انسان کلیدی 5.0 میلی گرم در 100 گرم و 1/6 میلی گرم در 100 گرم در یک نمونه آزمایش شده از

توسط NEWSMINERAL در 1 فروردین 1401
ویتامین C در شیر مادر انسان کلیدی 5.0 میلی گرم در 100 گرم و 1/6 میلی گرم در 100 گرم در یک نمونه آزمایش شده از شیرخشک وجود دارااست ، البته شیر گاو صرفا 1.0 میلی گرم در 100 گرم دارد. ویتامین سی یک ماده لازم به جهت ادامهی حیات انسان و اکثری از جانداران دیگر است. سبب ساز پیشگیری از گرفتگی عروق به وسیله کلسترول بد و بالارفتن همین ماده میشود. زمان پخت طولانی خیس ممکن است به همین اثر بیشتر کند. اسید آسکوربیک ذیل شرایط خاص از حیث شیمیایی جداسازی می شود ، که بسیاری از آن‌ها ممکن می باشد در زمان پخت خوراک رخداد بیفتد. کلم بروکلی ممکن میباشد اسید آسکوربیک را در حین پخت و پز یا ذخیره بیش از بیشتر سبزیجات ویتامین ث یا اسید آسکوربیک حفظ کند. ویتامین C یا این که اسید L- آسکوربیک یک ویتامین کلیدی محلول در آب است. همینطور همین اسید یک آنتی اکسیدان است، به این معنی که از آسیب رادیکال­های آزاد به سلول­ها و بافت­های تن جلوگیری می­ نماید که نقش مهمی به جهت دستگاه ایمنی بدن دارد. ویتامین C برای ترمیم جراحت رادیکال های آزاد در ویتامین E وارد تن می شود، و به ویتامین E نیز اجازه می دهد تا وظایف اصلاح رادیکال آزاد خویش را ادامه دهد. این ترکیبات اصلی در گونه های مختلف میوه ها و سبزیجات یافت می شوند. همین ادغام در طبیعت و بخش اعظمی از میوه­ ها و سبزیجات یافت شده و در بخش کلیوی بعضا حیوانات نیز ساخت می­گردد. اثبات شده که آنزیم کاتالاز حیاتی دفع H2O2 از گیاهان محافظت می­ کند (25).حضور اسکوربات و سالیسیلیک اسید به رخ تنهایی و همچنین به شکل توأم در موقعیت نرمال عموماً باعث کاهش عمل کاتالاز می شود ولی در شرایط تنش ، حیاتی دقت به اینکه ترکیبات مذکور سبب مهار خسارات ناشی از تنش می شوند، در نهایت عمل آنزیم کاتالاز ارتقاء می یابد کلیدی توجه به این‌که آسکوربات و سالیسیلات دو ادغام کلیدی خواص آنتی­اکسیدانی بسیار خوب می­باشند لذا در حذف رادیکالهای آزاد اکسیژنی و کمتر خسارت، امداد مؤثری به آنزیمهای پراکسیداز و کاتالاز در گیاه می­کنند. چنانچه شما هر جور سوالی در ارتباط حیاتی چه جایی و شیوه به کارگیری از اسید اسکوربیک خرید دارید، می توانید حیاتی ما در کاغذ وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب