مکان مناسب برای راه اندازی رستوران سنتی

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار

توسط NEWSMINERAL در 10 مرداد 1399
رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند. منبع : http://restoransaz.com/run-a-traditional-restaurant/# رستوران سنتی عمدتا برای احداث چنین رستوران هایی بهتر است که از یک مکان قدیمی استفاده شود. به طور کلی، از خانه های قدیمی موجود در هر منطقه ای می توان به عنوان محلی برای راه اندازی این رستوران ها استفاده نمود. اساس راه اندازی چنین رستوران هایی تلاش برای ایجاد کردن نگرش سنتی می باشد. به طور کلی، در طراحی این گونه از رستوران ها باید تلاش کنید تا فضا به گونه ای باشد که همه ی اعضای خانواده بتوانند در محیط دنج دور هم بتوانند غذا بخورند که این در واقع همان اصل نشستن در اطراف یک سفره بدون میز و صندلی ست که از قدیم در فرهنگ ما بوده است و هنوز هم خیلی از مردم اینگونه غذا می خورند. برای راه اندازی چنین رستورانی در ابتدا باید طرح و برنامه ی اولیه خود را داشته باشید و روی آن تمرکز نمایید و سپس متناسب با طرح تان و با در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی و محیطی، دکوراسیون خود را ایجاد نمایید. سپس آشپزخانه و کافی شاپ سنتی خود را با منوی خاص شهر و محل خودتان آماده نمایید. پس اولین قدم در راه اندازی یک رستوران سنتی پیدا کردن یک محل مناسب برای احداث رستوران در آن محل می باشد که این کار آسانی نیست و باید به دقت صورت بگیرید و پتانسیل محل مورد نظرتان ارزیابی شود. مکانی که انتخاب می کنید علاوه بر این که باید مجوزهای لازم را در زمینه ی راه اندازی رستوران داشته باشد باید در جای پرتردد نیز واقع شده باشد تا در زمان احداث مشتری داشته باشید. از طرف دیگر، دور بودن یا زیاد نزدیک بودن به رقیب بسیار حائز اهمیت می باشد و همچنین باید فرهنگ مردم آن منطقه را نیز مد نظر داشته باشید.
آخرین مطالب