دوره آموزش آشپزی غذای ایرانی و خارجی برای رستوران

بعد داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و طاقت می نماییم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و آنگاه روغن را بیش تر می

توسط NEWSMINERAL در 9 اسفند 1400
بعد داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و طاقت می نماییم تا آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود و آنگاه روغن را بیش تر می کنیم و رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و مواد را عالی تفت می دهیم. این املت خوشمزه را به سلیقه خویش می توانیم حساس اشکال مواد غذایی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، فلفل سبز و … سینه مرغ را حساس آب سرد یه خرده بشویید و بعد آن را به یک سری قسمت به وسیله شمشیر برش دهید و آن‌گاه تکه های مرغ را به وسیله چرخ گوشت حیاتی دنبه گوسفندی در یک مرحله چرخ کنید و در صورت دسترسی نداشتن مهم چرخ گوشت می توانید تکه های مرغ و اساسی چربی درون غذاساز بریزید و خوب حساس یکدیگر ترکیب کنید اما خوب تر هست که این کار را حتماً حساس چرخ گوشت انجام بدهید و آن گاه به مخلوط آن دو پیاز و فلفل دلمه ای که رنده کرده بودید را نیز طولانی تر نمایید و پس از مخلوط نمودن اکنون مخلوط آن ها با مرغ و دنبه را نیز مجدد داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید تا تمامی مواد به لطف مهم یکدیگر میکس و ترکیب شوند. نخست پیاز و فلفل دلمه ای را به مهربانی اهمیت آب سرد شسته و آن گاه پیاز را پوست بگیرید و بعد از آن پیاز را حیاتی رنده ریز رنده نمایید و سپس آب مازاد آن را تا حد ممکن بگیرید و بعد از آن فلفل دلمه ای را هم رنده کنید و نظیر پیاز به مهربانی آب اضافی آن را نیز بگیرید. ماهیتابه ای دو طرفه برداشته و میزان پاره ای کف آن را چرب نمایید و سپس موادی را که مهیا کرده اید را کمی برداشته و کف ماهیتابه بریزید و با کف دست خویش خوب روی آن فشار بیاورید و آن را کف ماهیتابه به خوبی پخش نمایید و پس از پخش کردن آن را به وسیله لیسکی شروع به برش دادن نمایید و برش های عمودی بر روی آن تولید کنید و آن ها را از نیز کمی جدا نمایید و درب ماهیتابه را بگذارید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و زمان بدهید تا قسمت زیرین آن به لطف پخته شود و سپس هم تمامی برش ها را برگردانید و اذن بدهید تا طرف دیگر آن ها هم به لطف سرخ شوند و ۵ دقیقه آخرین نیز به جهت عطر و مزه خوب تر کوبیده ها به آن ها کمی کره را هم بیشتر نمایید تا کره نیز به خورد کوبیده ها برود و بعد از آن هم کوبیده مرغ شما فراهم سرو میباشند میل نمایید و از تناول کردن آن ها لذت ببرید. سرو همین خوراک در کنار گوجه سرخ شده و یا کبابی شده زیاد عالی و خوشمزه می شود. بعضی کوبیده مرغ را داخل ماهیتابه منحصربه‌فرد گریل و یا این که معمولی صحیح می کنند و برخی نیز آن را ماننده کوبیده معمولی به سیخ کشیده و بر روی زغال درست می کنند که این کاملاً سلیقه ای میباشد و در صورت دسترسی نداشتن به زغال شما می توانید آن را به راحتی در خانه خویش باطن ماهیتابه سرخ کنید. در صورت رغبت می توانید همین غذای مضاعف خوشمزه را به جای ماهیتابه بر روی زغال هم تهیه و تنظیم کنید. در همین سطح مقداری نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به موادی که مهم یکدیگر چرخ کرده بودید طولانی تر کنید و عالی هم بزنید تا همگی جای مواد به لطف مزه دار و به زعفران آغشته شوند و سپس روی ظرف را اهمیت سلفونی بپوشانید و آن را به جهت مدت ۱ ساعت درون یخچال فریزر قرار دهید تا به مهربانی مزه دار شوند و یه خرده مواد استراحت آموزش آشپزی و شیرینی پزی کنند. همین غذای خوشمزه با اسم های املت جنگلی و املت دودی هم شناخته می شود، در صورتی که هوس رفتن به دشت و جنگل کردید همین املت خوشمزه می تواند یک صبحانه دوچندان شگفت انگیز برای شما باشد.
آخرین مطالب