6 بهترین چیزها درباره فیلم سینمایی ایرانی کمدی
این فیلم توسط آلفرد هیچکاک و سیدنی برنشتاین به عنوان اولین محصول مؤسسه سینمایی آتلانتیک تصویر در آمریکا به ثبت رسیده است. پرسپولیس نام فیلمی انیمیشنی متفاوت، محصول سال ۲۰۰۷ میلادی کشور فرانسه، به کارگردانی مرجان ساتراپی و ونسان پارونو است که بر اساس داستان مصور پرسپولیس ساخته شدهاست. گفتنی است که مسئول بنیاد سینمایی فارابی که مسئولیت حمایت از سینمای ایران را عهده دارد، فیلم پرسپولیس را فیلمی «ضدایرانی» خواند. آیفیلم ۲، یک شبکهٔ ایرانی است که فیلم و سریالهای ایرانی را به فارسی و گویش افغانستانی پخش میکند. بیبیسی فارسی. دریافتشده در ۲۳ ژانویه ۲۰۰۸. دویچه وله فارسی. دریافتشده در ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴. قضیه این اثر از فیلمهای ترسناک برتر درباره جون وو است که در زمان همه گیری یک ویروس در آپارتمان خود بوده و از ویروس در امان مانده اما تنها ماندن او در میان زامبی هایی که هر لحظه ممکن است بر سرش یورش بیاورند یکی از فیلمهای ترسناک برتر را رقم خواهد زد.
کودکی از پدر خود دور میافتد و تنها و ناامید زندگیاش را میگذراند. آن دو جستجوی عظیمی را برای یافتن پدر آغاز میکنند و پس از یک سلسله ماجرا، سرانجام هر یک به شکلی در این راه موفق میشوند. فیلمبرداری فیلم از اواسط تابستان ۱۳۳۴ آغاز و به مدت ۷ ماه ادامه داشت و ساخت فیلم تا یکی دوماه پیش از نوروز ادامه یافت و هزینهای در حدود یک میلیون ریال دربرداشت. مرجان فیلمی به کارگردانی شهلا ریاحی و نویسندگی منوچهر کیمرام است که در سال ۱۳۳۴ ساخته و در سال ۱۳۳۵ اکران شد. سراب فیلمی به کارگردانی مهدی ژورک و نویسندگی سیروس الوند محصول سال ۱۳۵۲ است. همت فیلمی به کارگردانی خسرو پرویزی و نویسندگی احمد نجیب زاده محصول سال ۱۳۵۴ است. طناب (به انگلیسی: Rope) فیلمی آمریکایی در ژانر تریلر روانشناختی و جنایی به کارگردانی آلفرد هیچکاک است. این فیلم با بازی جیمز استوارت، جان دال و فارلی گرانگر، اولین فیلم رنگی آلفرد هیچکاک است که با شاتهای طولانی ضبط شده و پس از پایان ضبط، هیچگونه ویرایشی روی آن صورت نگرفته است که از این جهت پس از قایق نجات، دومین فیلم با تنظیمات محدود توسط آلفرد هیچکاک بهشمار میرود. این مساله باعث همکاری ما در سه فیلم دیگر نیز شد.
وی همچنین در دادگاهی که در همین زمینه تشکیل شد، به جرم «برهم زدن نظم عمومی» و «توهین به ارزشهای اخلاقی» محکوم شد، اما از اتهام «توهین به مقدسات اسلامی» تبرئه شد. آنجلا که با جراحی پلاستیک شبیه سرگرد دروال (خلبان ناتو) شده در یک مأموریت آزمایشی سوار هواپیمای ناتو که حامل دو بمب اتم است میشود. این یک مقالهٔ خرد مجموعههای تلویزیونی است. این صفحه آخرینبار در ۲۹ ژوئن ۲۰۲۳ ساعت ۰۹:۵۵ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ ساعت ۱۸:۲۳ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۴ نوامبر ۲۰۲۴ ساعت ۱۰:۲۶ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۳ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۱۹:۵۹ ویرایش شده است. پایان ماجرای فیلم اشاره به این دارد که همواره قدرت طبیعت بر انسانها غالب میشود و طبق معمول انسانها در جنگ با طبیعت شکست خواهند خورد. در صحنهای از فیلم دختر ایرانی فیلم که در حیرت و درماندگی گرفتار شده بود، از خدا راهنمایی میخواهد و در فیلم دیده میشود که خداوند در هیکل پیرمردی سفیدموی و مهربان بر دختر جوان ظاهر میشود و او را راهنمایی میکند. او در جوانی با دختری آشنا میشود که او نیز چون او، از طفولیت پدرش را گم کردهاست. جوان از زندگی اش راضی است به شرطی که مادرش آنقدر او را تشویق به ازدواج نکند او جوانی خوش قلب و کمی هم مضحک است…
فیلم سینمایی ایرانی کمدی، بیانگر ماجرای زوج جوانی به نامهای سیاوش و رعنا است که زندگی خوب و آرامی را در کنار یکدیگر سپری میکنند. خالقان و تهیهکنندگان اجرایی SG-1، برد رایت و جاناتان گلسنر، با معرفی چندین مفهوم جدید در طول تولید سریالهای SG-1 و Atlantis، داستان اصلی را تغییر دادند. از سال ۱۹۴۲، این فیلم چندین بار توسط آرکیاو پیکچرز و توزیع بوینا ویستا، نسخه مجدد شده است و فیلم و صدای اصلی آن در هر نسخه حذف، اصلاح یا بازیابی شده است. هر دو فیلم در بین ۱۰ فیلم برتر سالهای ۱۹۴۰ قرار گرفتند. پتان در مورد محل موشک از راف بازجویی میکند و متوجه میشود که موشک قرار است در افغانستان منفجر شود. همراه با تریلر جزئیات بیشتری نیز از داستان منتشر شد و همچنین چند عکس جدید در اختیار رسانهها قرار گرفت. رنگ شب در باکس آفیس شکست خورد و برنده جایزه تمشک طلایی به عنوان بدترین فیلم سال ۱۹۹۴ شد. در فیلم عنوان متن نشان داده نمیشود، و بنابراین هیچ حرفی از عنوان مشاهده نمیشود. دلیل «ضدایرانی» خواندهشدن فیلم پرسپولیس توسط نهادهای رسمی نظام جمهوری اسلامی ایران، «قالب سیاه و سفید واقعه انقلاب ۵۷ و پیوند آن به رویدادهای تلخ و سیاه تاریخ معاصر ایران» و همچنین «نشاندادن حال و روز مردم ایران پس از انقلاب ۱۳۵۷ به مردمی افسرده، دلشکسته و چند شخصیتی و سرکوب جنبش زنان توسط حکومت دینی و حجاب اجباری» عنوان شدهاست.