ایا سیر سیاه ضرر دارد 5

سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور

اگر علاقه مند به مصرف سیاه دانه هستید، می‌توانید با اضافه کردن دانه‌ها یا خمیر آن در وعده‌های غذایی خود شروع کنید و مراقب باشید که از مقادیر کم استفاده کنید. این کار خطر ابتلا به هر گونه عوارض جانبی ناخوشایند احتمالی را به حداقل می‌رساند. همچنین تحقیقات دیگری بر روی افراد مبتلا به فشار خون بالا نیز انجام شد. التهاب مغز نقش مهمی در ایجاد بیماری‌هایی مانند بیماری آلزایمر و پارکینسون دارد. برخی از تحقیقات نشان می‌دهند که تیموکینون می‌تواند به کاهش التهاب در مغز کمک کند. متخصصان معتقدند که این ممکن است از پیشرفت بیماری‌های عصبی مرتبط با التهاب مانند بیماری آلزایمر، آنسفالومیلیت، صرع، افسردگی و بیماری پارکینسون جلوگیری کند یا آن را کند، کند.

این معمولا کوتاه مدت است و به محافظت از بدن در برابر بیماری یا آسیب کمک می‌کند. به التهابی که مدت طولانی تری ادامه داشته باشد، التهاب مزمن گفته می‌شود. این وضعیت ممکن است عامل بیماری‌های مختلفی از جمله دیابت نوع 2، سرطان و بیماری قلبی باشد. آنتی اکسیدان‌ها ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که به محافظت از بدن شما در برابر چندین نوع بیماری مزمن از جمله سرطان، دیابت، بیماری‌های قلبی و چاقی محافظت می‌کنند.

حدود روز چهاردهم، سیرها سیاه و سفت می‌شوند و هفته بعد از آن سیرها شروع به چروک‌شدن می‌کنند و پوستشان شل می‌شود. برای این کار انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا متوجه شوید که آیا نرم شده یا هنوز سفت است. اگر نرم بود، یک حبه سیر را از بوته جدا کنید و پوستش را بگیرید تا آن را دقیق‌تر بررسی کنید.

اما اگر زیاد مصرف شود می تواند به بعضی سلول های مغزی آسیب برساند. در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود. خوردن سیر سیاه خام در مقادیر زیاد ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند از مصرف سیر سیاه در مقادیر زیاد اجتناب کنند. در یک مطالعه لوله آزمایشی در خون 21 داوطلب عصاره سیر سیاه فعالیت های تحریک کننده ایمنی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی قوی تری نسبت به عصاره سیر خام نشان داد. در مطالعه‌ ای در سال 2019 روی موش‌ هایی که از رژیم غذایی سرشار از چربی و قند استفاده کردند درمان با عصاره سیر سیاه منجر به بهبود متابولیک مانند کاهش کلسترول، کاهش التهاب و تنظیم اشتها شد.

این ویژگی‌ها باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماری‌ها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند. از دیگر خواصی که برای سیر سیاه برشمرده می شود، کاهش قند خون و پیشگیری از بروز دیابت است. مصرف بی رویه سیر سیاه می تواند منجر به هیپوگلیسمی یا افت یکباره قند خون شود.

پژوهش‌ها در کره جنوبی نشان داده‌اند که سیر سیاه توانمندی بالایی در حفاظت از کبد دارد. سیر سیاه قدرت عجیبی در کاهش چربی‌های انباشته شده در کبد و جلوگیری از آسیب‌های کبدی ناشی از تغذیه نادرست دارد. به علاوه، آنتی‌اکسیدان‌های قوی در سیر سیاه موجب می‌شوند که این محصول طبیعی به یک درمان موثر برای آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل تبدیل شود. در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد.


سیر سیاه و خواص آن
سیر سیاه و روماتیسم
سیر سیاه هندی
سیر سیاه است
سیر سیاه هم داریم
قیمت سیر سیاه همدان
سیر سیاه همان سیر ترشی است
خواص سیر سیاه همدان
خرید سیر سیاه همدان
سیر سیاه کجا است؟