بوکس | BFI نامزد Panghal Krishan برای خیل Ratna
بوکس فدراسیون هند (BFI) در دوشنبه توصیه می شود نام مسابقات قهرمانی جهان به مدال نقره Amit Panghal و سابق جهان مدال برنز Vikas کریشن برای راجیو گاندی Khel Ratna جایزه.
این BFI توصیه می شود سه دنیاهای دیگر medallists — Lovlina Borgohain, Simranjit Kaur و Manish Kaushik — برای Arjuna جایزه.
Panghal همچنین برنده مدال طلا در آخرین بازی های آسیایی و مسابقات قهرمانی آسیا و یک نقره در سال 2018 بازی های کشورهای مشترک المنافع. او اولین باکسر نر از کشور را به نفع خود یک نقره در مسابقات قهرمانی جهان سال گذشته است.
Panghal در نظر گرفته شده است برای هر ورزش ملی جایزه تا کنون به دلیل تعلیق او خدمت کرده است برای مبارزه با دوپینگ قانون نقض شده است.
Vikas ادعا طلا در سال 2018 بازی های کشورهای مشترک المنافع و مدال برنز در بازی های آسیایی و مسابقات قهرمانی آسیا.

Manish گرفت برنز در مسابقات قهرمانی جهان سال گذشته است. قبل از آن او تا به حال امن و یک نقره از بازی های کشورهای مشترک المنافع.
در حالی که Lovlina صعود مدال برنز از دو گذشته مسابقات قهرمانی جهان Simranjit در زمان یک نقره هر یک از قهرمانی جهان 2018 و 2019 شد.
این همه بوکسورهای باید امن سهمیه مکان برای بازی های المپیک توکیو.
این BFI نیز توصیه می شود زنان -- n's مربی بوکس محمد علی قمر و دستیار مربی Chhote Lal Yadav برای Dronacharya جایزه.
دو جهان به مدال نقره N. Usha نام شده است توصیه می شود برای Dhyan Chand جایزه.
tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de