خرید برنج عمده ما بدون مقدمه وارد بحث اصلی می شویم. اولین نکته این است که تشخیص تخصصی برنج کار ساده ای نیست. البته این نوع برنج دشوارتر است و شامل برنج ایرانی می شود ، زیرا ساختار برنج تقریباً یکسان است و می توان نوع آن را به صورت آزمایشی آزمایش و تهیه کرد. این محصول نیز اشتباه است. از انواع برنج ایرانی می توان به هاشمی ، طارم ، علی کاظمی ، صدری (شامل دم سیاه ، دم زرد و دم قرمز) ، بینام و … اشاره کرد و برنج اصلاح شده می تواند خزر باشد. و به نام سفیدرود. بسیاری از روش های خوب برای تشخیص برنج وجود دارد ، اما هنگام تمایز بین برنج مرغوب ایرانی ، می توان گفت که تقریبا هیچ خرده ای در برنج وجود ندارد (البته تا حدود 4٪ طبیعی است) ، یکنواختی برنج ، رنگ برنج ، سختی و نرمی برنج ، بافت برنج یا نه. با وجود این روش ها ، بهترین و م mostثرترین روش برای خرید برنج عمده شناسایی برنج خوب ایرانی پخته شده این است که خرد کردن ، کف گیری ، شستشو و آزمایش تجربی با در نظر گرفتن پخت برنج و دانش قبلی از طبخ خوب برنج می تواند کمک خوبی در خرید برنج باشد.

تشخیص برنج خوب

همگنی برنج
برنج روش های مختلف پخت و پز دارد. یکنواختی برنج محدود به نژاد ، خاک و آب و هوای رشد نیست. پس از برداشت شرایط مهم و موثری وجود دارد ، نوع خشک کردن برنج بسیار مهم است ، در طول پوست کندن و خرید برنج عمده سفید شدن برنج حجم زیادی از دانه های نیمه دانه خواهد بود. عملیات مرتب سازی (الک کردن برنج) برای جدا کردن این نیم دانه ها است. همه این عوامل بر پخت برنج تأثیر می گذارد. علاوه بر مشکل پخت و پز ، کیفیت ، طعم و عطر و طعم برنج های مختلف متفاوت است. بنابراین یکنواختی برنج بسیار مهم است و نمی توان به راحتی از کیفیت برنجی که مخلوط شده است اظهار نظر کرد. برنج خوب ایرانی هم باید همینطور باشد.

برای تعیین همگنی دو روش وجود دارد:

روش اول

راحت تره مقداری برنج را کف دست خود بریزید و با دقت به آن نگاه کنید. دانه های برنج نباید اندازه خرید برنج عمده ، رنگ و شفافیت مختلف داشته باشند. اگر هر یک از آنها در برنج وجود داشته باشد ، برنج مخلوط شده و یکدست نیست. (توجه داشته باشید که اندازه برنج به معنای خورده و شکسته نیست. شکستگی بین 4 تا 6٪ طبیعی است و دلیل اصلی آن حمل و نقل است. گفته می شود تا زمانی که این مقدار شکستگی قابل مشاهده نباشد باعث شکستگی می شود بر پختن برنج تأثیر نمی گذارد)

روش دوم

برای تعیین یکنواختی ، یک مشت برنج را روی سطح شیشه بریزید و آن را زیر نور بدوزید. با دقت به نوک پستانها نگاه کنید. سرعت انتقال نور باید برای همه دانه ها یکسان باشد. اگر اختلاف محسوسی وجود داشته باشد ، به این معنی است که خرید برنج عمده شفافیت آنها متفاوت است. به این ترتیب مشخص می شود که نمونه به اصطلاح یک بار برنج نیست و مخلوط شده است.

تشخیص برنج خوب
خشکی برنج
آزمایش همگنی برنج برای تعیین کیفیت آن کافی نیست و کار برای یافتن برنج خوب تازه آغاز شده است. یک آزمایش مهم برای برنج خوب ، خشکی آن است. برنج در ابتدای برداشت رطوبت بالایی دارد. این میزان رطوبت در برنج به طور همزمان پخت و پز را دشوار می کند ، ذخیره سازی برنج را دشوار می کند و باعث آسیب پذیری حشرات و حشرات می شود. به همین دلیل ، کارخانه ها از خشک کن خرید برنج عمده برای خشک کردن برنج تازه برداشت شده برای کاهش رطوبت استفاده می کنند. زمان و درجه حرارت این خشک کن نقش مهمی در کیفیت برنج خروجی دارد. متأسفانه در بعضی از آسیابها از درجه حرارت بالاتر و زمان کمتری برای تسریع روند خشک شدن استفاده می شود که باعث کاهش کیفیت برنج پاتریس فان می شود.

روش تشخیصی:

برنجی که خوب خشک نشده به اندازه کافی سفت نیست و اصطلاحاً توخالی است. برای تشخیص خشکی برنج ، آن را زیر دندان قرار داده و فشار دهید. برنج خشک شده را نباید به راحتی له کرد. روش دیگر برای تشخیص خشک بودن برنج ، جوشاندن آن خرید برنج عمده است. برنج خوب خشک شده در حین پخت و پز یا به اصطلاح رسیدن خوب افزایش می یابد. از آنجا که خشک است ، به راحتی رطوبت آب دیگ را جذب می کند و بلندتر می شود. (به همین دلیل هنگام پخت برنج تازه باید بیشتر مراقب باشید)

تشخیص برنج خوب
بدون مهاربند
پس از خروج از کارخانه برنج نباید در معرض باد و هوا باشد ، در غیر این صورت مسدود خرید برنج عمده می شود. دانه های برنج خوب ، بدون ترک و شکاف هستند ، اما برنج بی کیفیت دارای ترک های عرضی است.

روش تشخیصی:

برنج توسط چشم قابل تشخیص است. علاوه بر این ، اگر برنج صاف شده را با انگشت شست خرید برنج عمده و خرید عمده ابزارآلات اشاره خود نگه دارید و آن را با ناخن فشار دهید ، به راحتی خرد و شکسته می شود.

تشخیص برنج خوب
به عنوان یک نیمه بلور
برنج خوب ایرانی رنگ شفاف یا به عبارتی نیمه بلوری دارد و حالت مات برنج خارجی ندارد.

رایحه برنج
برنج خوب ایرانی از عطر و طعم خوبی برخوردار است که آن را از برنج خارجی خرید برنج عمده و همچنین از برنج محلی پرمحصول و بی کیفیت متمایز می کند. برنج با عملکرد بالا ، مانند فجر و شیرودی و برنج ، به طور طبیعی طعم کمتری نسبت به برنج خوب.