آگوست 12, 2020

آبگوشت طول می کشد استفاده از فصل

ذرت شروع به وارد در فروشگاه های مواد غذایی. من هم خال خال محلی Amish گوجه فرنگی در پنسیلوانیا ماکارونی Co. در نوار منطقه در هفته گذشته که من فکر کردم: “چرا که نه ترکیب این دو در یک فوق العاده آسان سوپ؟”

Cookbook نویسنده و شخصیت تلویزیونی کارلا سالن (شما احتمالا می دانید که او از “جویدن” در ABC) فقط دستور غذا.

آن را رنگارنگ توان آبگوشت ذرت enlivened همیشه تا به آرامی با یک گروه سه نفره از طعم مکزیکی — زیره سبز, فلفل قرمز و epazote های بد بو و معطر پونه-مانند شاخ و برگ گیاهان. این یکی از اولین غذاهای او ساخته شده در رستوران کار در هنلی هتل پارک در واشنگتن دی سی او می نویسد: در کتاب آشپزی “کارلا راحتی مواد غذایی است.”

آن تنظیم و درک او از چه سوپ ذرت باید مانند نگاه. تا به آن نقطه او کار کرده بود با طعم و بنابراین فکر کردم که توان آبگوشت ذرت باید زرد رنگ است. اما از آنجا که این دستور شامل گوجه فرنگی و فلفل آن را رنگی قرمز است.

سوپ می آید با هم به زیبایی. من تا به حال برخی از باقیمانده مرغ کبابی, بنابراین من خرد شده آن را انداخت و آن را در آبگوشت پس از آن مخلوط.

برای نور تابستان وعده غذایی خدمت به آن را با یک برگ سبز سالاد و یک قرص واقعا بزرگ نان.

گوجه فرنگی-ذرت

2 قاشق غذاخوری روغن کانولا

2 عدد پیاز زرد, تکه

نمک حلال

4 حبه سیر خرد شده

1 قاشق چای خوری زیره سبز زمین

1 قاشق چای خوری خشک شده epazote یا پونه کوهی

1 قاشق چای خوری زمین مکزیکی چیلی مانند ancho

1 کوچک یوکا یا آیداهو سیب زمینی پوست کنده و ریز خرد شده

4 فنجان آبگوشت گیاهی, unsalted

4 فنجان گوجه فرنگی

5 گوش ذرت پوسته و ابریشم حذف دانه قطع و محفوظ است cobs محفوظ است

مکزیکی کرما یا خامه ترش برای خدمت (اختیاری اگر شما می خواهید به نگه داشتن آن وگان)

لیمو ترش قاچ برای خدمت

آووکادو پوست کنده بازمی گردد و قطعه قطعه برای خدمت

برگ گشنیز تازه خرد شده برای سرو

حرارت روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط. اضافه کردن پیاز و 1/2 قاشق چای خوری نمک و آشپزی, گاه تکان دهنده تا زمانی که پیاز شفاف در مورد 5 دقیقه. اضافه کردن سیر و طبخ تکان دهنده برای 1 دقیقه است. اضافه کردن زیره سبز epazote یا پونه کوهی و فلفل قرمز و طبخ تکان دهنده برای 1 دقیقه است.

اضافه کردن یوکا یا سیب زمینی, سوپ گوجه فرنگی با آب میوه و ذرت cobs. به جوش آورد و سپس کاهش گرما و بجوش و خروش آمدن تا زمانی که یوکا مناقصه حدود 30 دقیقه. اضافه کردن دانه های ذرت و طبخ فقط تا زمانی که گرم می شود از طریق و هنوز هم ترد-مناقصه حدود 3 دقیقه. دور انداختن ذرت cobs.

با استفاده از غوطه ور شدن در بلندر یا مخلوط کن ایستاده (کار در دسته اگر لازم باشد) پوره حدود نیمی از سوپ تا ضخیم. باید آن را با خامه اما هنوز بیت از سبزیجات در سراسر. هم بزنید پوره به باقی مانده سوپ.

خدمت با crema, آهک, آووکادو و گشنیز.

6 نفر می سازد.

منبع: “کارلا راحتی مواد غذایی” توسط کارلا سالن (دهلیز کتاب; مارس 2014)

©2020 Pittsburgh Post-Gazette

بازدید از Pittsburgh Post-Gazette در www.post-gazette.com

توزیع شده توسط تریبون content Agency, LLC.

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آهنگ پیشواز همراه اول